Mago olyan (Tegometal) típusú univerzális polcrendszer gyártásával foglalkozik, melynek szerkezeti megoldása egyéni üzletkép kialakítására nyújt lehetõséget. A rendszer könnyû átalakíthatósága és bõvíthetõsége miatt bármilyen típusú boltban felhasználható. A helykihasználási igényeket is figyelembe véve, többféle típusú rendszerrel állunk az Önök rendelkezésére.
 

Helyet teremtünk a kínálatnak

Modulrendszerű fali állványok, gondolák, zöldséges-, kenyeres-, újságosállványok, kiszolgálópultok, raktári és magas állványok telepítésével alakítható a vásárlói környezet.
Hu-Mago kínálatában szereplő állványok, gondolák a megbízhatóságot tükrözik, ennek rendelik alá a modulok méreteit, illetve az anyagválasztást. Emellett tervezői szempont a könnyű és egyszerű tisztítás, az üzletberendezés ápolása. Általánosan használt tisztítószerrel a higiénikus takarítás megoldható.

Mi alapján döntsünk?

Számos esetben egy szakértői konzultáció után találni rá a megfelelő boltberendezésre. A versenyképes ár minden esetben nagy jelentőségű, ám az adott üzlet adottságaira szabott szaktanácsadás, a szóba jöhető elképzelések megismerése ugyancsak fontos a döntés kialakításában.
Sikeresen hozzáadta a kosárhoz a terméket!