Magasállványaink a raktárhelységek optimális kihasználását teszik lehetővé variálható elemeinek, többféle méretű komponenseinek köszönhetően. A lengyel polc-specialista MAGO cég kizárólagos magyarországi forgalmazójaként kínálunk az EU szabványoknak is maximálisan megfelelő, magas minőségű, nagy teherbírású tárolórendszereket.

Állványaink legfőbb jellemzői:

  • Speciális kiegészítő elemekkel tovább növelhető a tárolási biztonság mértéke.
  • A „Wedge” típusú kötések az állvány merevségét növelik a terhelés növekedésével arányosan.
  • A keretek általában szürke színűek (RAL 7035), a gerendák pedig kék színűek (RAL 5010), mely festése porszórási eljárással készül. A keret lábazata és merevítése horganyzott. Kültéri vagy hűtőházi felhasználásra az állvány összes eleme lehet horganyzott kivitelű, illetve kérésre bármilyen egyedi színű festéssel is kérhetőek az állványok.
  • Az állványok magassága akár 12m is lehet.
  • A hossz a legnépszerűbb EPAL-EUR raklapokhoz van igazítva (800 x 1200 mm vagy 1200 x 1200 mm).

Vannak raktári állványai?

Csökkentse a balesetek kockázatát, elvégezzük a felülvizsgálatukat!

Raktári tároló állványok időszakos felülvizsgálata MSZ EN 15635 Szabvány alapján évente kötelező, amelyet szakértővel kell elvégeztetni. A vizsgálatot szakirányú képzettséggel és munkavédelmi szakképzettséggel rendelkező személy végezheti. A felülvizsgálat a következő biztonsági szempontok alapján történik: előfordult-e fizikai károsodás, deformáció, sérülés, szerkezeti elem hiánya.

A Push Back görgős raklapállvány

A Push Back görgős raklapállvány a legjobb helykihasználás mellett teljesíti a LIFO elv szerinti tárolást, melynek nagy előnye a maximális helykihasználás. A már meglévő tárolási rendszerekbe utólag is beépíthető. A rakatok elhelyezése egyszerű, a már rendszerben elhelyezett raklapot megtoljuk az elhelyezni kívánt raklappal, így a görgőknek köszönhetően a rakatok a helyükre kerülnek. Nagy előnye a maximális helykihasználás, mivel a be- és a kitárolás ugyanazon az oldalon történik. A bejárható rendszerrel szemben továbbá nagy előnye, hogy itt a targoncának nem kell behajtania a folyosókba.

Sikeresen hozzáadta a kosárhoz a terméket!