Teljes Logisztika

Koordináljuk az egész folyamatot

Ha egy cégnek fuvarozásra és raktározásra egyaránt szüksége van, akkor a teljes logisztikai szolgáltatásunk a legmegfelelőbb választás. Mit kínálunk? Kiemelkedő színvonalon koordináljuk az egész folyamatot a beszerzéstől a tároláson át a szállításig, legyen szó egyetlen palettáról, vagy akár több ezerről.

Kinek jó ez a megoldás? Egy cég az indításakor még nem feltétlenül rendelkezik a megfelelő infrastruktúrával, amely szükséges az árucikkek behozatalához, raktározásához, kiszállításához, mi viszont átvállaljuk a teljes logisztikai tevékenységet, és minden ilyen irányú feladatot elvégzünk.

Egy konkrét példa: ha valaki a Mercedes-Benz kecskeméti gyárának a beszállítója, ám a távolság miatt messziről nem tudja megfelelően kiszolgálni a német céget, a Mercedes-gyártól mindössze 32 kilométerre található, 1000 négyzetméteres tárolókapacitással rendelkező lajosmizsei raktárunkban tárolhatja áruját, mi pedig elvégzünk minden ehhez kapcsolódó logisztikai feladatot.

A fuvarozási flottánk felszereltségének, korszerű informatikai megoldásainknak, valamint raktárunk modern anyagmozgató eszközeinek köszönhetően testreszabott, gyors és költséghatékony megoldásokat kínálunk partnereinknek. Ehhez természetesen szükség van az emberi tényezőre: kollégáink többéves tapasztalattal rendelkeznek a logisztika területén.

Milyen előnyökkel jár, ha egy cég kiszervezi a teljes logisztikát? Felszabadul raktárának jelentős része, valamint át lehet csoportosítani a munkaerőt más jellegű feladatokra. Ezeknek köszönhetően rugalmasabb lesz a vállalat, és kevesebb szervezési feladatot kell ellátni a működés során. Amennyiben nemzetközi áruszállításról van szó, nem kell otthonosan mozogniuk a speciális szabályzatok, vámkötelezettségek között sem – mi elvégezzük ezeket önök helyett.

Ha minket választ, levesszük a logisztika terhét cégéről!

Közel az ország és partnereink szívéhez.

© 2019 JBG-Hungary Kft

Rólunk           Szolgáltatásaink           Gépjárműveink         Csapatunk           Karrier          Kapcsolat