Legyen szó egy kis csomagról vagy több 100 palettáról
mi vállaljuk raktározását.

A fuvarozás már a kezdetekkor fő profilnak számított cégünknél, nincs ez másként most sem. Büszkén mondhatjuk, hogy több mint egy évtizednyi tapasztalattal rendelkezünk a belföldi és a nemzetközi áruszállításban, így kevés olyan feladat létezik, amellyel ne tettek volna bennünket próbára. Arra még büszkébbek lehetünk, hogy szinte minden kérésnek eleget tudunk tenni magas színvonalú szolgáltatásunkkal.

Azt valljuk, hogy a fuvarozás akkor működhet hiba nélkül, ha saját flottával látjuk el a feladatokat, kiküszöbölve minden külső tényezőt. Éppen ezért alakítottunk ki egy korszerű, átlagosan mindössze másfél éves járműparkot, amelyben megtalálható dobozos furgon, dobozos/emelőhátfalas kiskamion, hűtős furgon, valamint nyerges ponyvás autó is. Kifogástalan állapotban lévő, a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, rendszeresen szakszervizben ellenőrzött, biztonságos és tiszta gépkocsikkal teljesítjük ügyfeleink megrendeléseit. Nonstop szállítással is vállalunk megbízást, 3,5 tonna alatti járműveink pedig bárhová behajthatnak, így tökéletesek az expressz fuvarfeladatok ellátására.

Egy extrém példa: a Budapest és a németországi Frankfurt közötti, közel 1000 kilométeres távot 12 óra alatt teljesítjük, ha nem jön közbe egy tőlünk független közúti probléma. Egyik erősségünk, hogy a szabályok betartása mellett flexibilisen, költséghatékonyan, a lehető leggyorsabban érjük el lerakodási céljainkat.

Előfordul, hogy egy nagyobb volumenű feladatnál a saját flottánk nem elegendő: ilyenkor kiterjedt alvállalkozói körünk segítségével biztosítjuk az áru célba juttatását és a megbízói igények zavartalan kiszolgálását. A különleges igényekhez alkalmazkodva, a legrövidebb időn belül, akár több gépjárművezető bevonásával teljesítjük a fuvarigényeket. A partnercégek számára ajánlott, határozott idejű szerződéseink pedig kedvező árszabást tesznek lehetővé.

A Webeye műholdas járműkövető rendszernek köszönhetően biztosítjuk ügyfeleink számára a GPS nyomkövetést, legyen szó akár komplett, akár részrakományok szállításáról. Felkészültünk a váratlan eseményekre: egy gépkocsi meghibásodása esetén rendelkezünk saját mentőjárművekkel, emellett több asszisztenciaszolgáltatóval állunk szerződésben.

 

A fentieknek köszönhető, hogy több száz elégedett ügyfelünk volt az elmúlt években.
Tegyen próbára minket ön is!

 

Közel az ország és partnereink szívéhez.

© 2019 JBG-Hungary Kft

Rólunk           Szolgáltatásaink           Gépjárműveink         Csapatunk           Karrier          Kapcsolat