Raktározás

Egy kilométerre az M5-östől

Logisztikai szolgáltatásunknak nemcsak a fuvarozás, hanem a raktározás is kiemelt részét képezi. Ezt a feladatot látja el 1000 négyzetméteres tárolókapacitással rendelkező raktárunk, amely az M5-ös autópálya lajosmizsei lehajtójától mindössze 1 kilométerre található. Szintén kedvező az elhelyezkedés szempontjából, hogy a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kecskeméti gyárától 32 kilométerre, az M0-s autópályától pedig 40 kilométerre fekszik létesítményünk.

Csarnokunk korszerű raktári rendszerrel és modern anyagmozgató eszközökkel szolgálja ki partnereink igényeit. Mivel egyre többen választják szolgáltatásunkat, a bővítés mellett döntöttünk: a magasabb szintű megoldások elérése és a kapacitásnövelés céljából 2019 augusztusától újabb 1000 négyzetméterrel kiegészítjük raktárunkat.

Large modern warehouse with forklifts

Minden lehetséges feladatra előre felkészülünk,

ezért alakítottuk ki változatos szolgáltatási kínálatunkat.

Ebbe beletartozik:

Az eseti ki- és betárolás
A rövid és hosszú távú tárolás
A komissiózás, azaz az árugyűjtési folyamat
A raklapos és egyedi áruk tárolása
A címkézés
Az emelőgépes, illetve kézi rakodás
A konténeres ki- és berakodás
A készletezés
Valamint a fedett és a nyílt területen való raktározás

Pontosan tudjuk, hogyan működnek partnercégeink, így azt is, hogy sokszor a legkülönfélébb időpontokban lehet szükségük a nálunk tárolt eszközökre, árukra. Éppen ezért vezettük be a napi 24 órás ügyeletet, így bármikor hozzá tudnak férni termékeikhez.

Kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra: úgy vigyázunk a nálunk tárolt eszközökre, mintha az a sajátunk lenne. Csarnokunkat fejlett biztonságtechnikai megoldásokkal szereltük fel, ennek köszönhető, hogy nyugodt szívvel felelősséget vállalhatunk a raktárunkban tárolt árucikkekért.

Nem tudja, hol tárolja? Bízza ránk bátran!

Közel az ország és partnereink szívéhez.

© 2019 JBG-Hungary Kft

Rólunk           Szolgáltatásaink           Gépjárműveink         Csapatunk           Karrier          Kapcsolat